Iso Gee on saanut levätä kesän ajan muiden kiireideni vuoksi. Lähestyvä syksy ja päätös, että silloin se gradun teko toden teolla alkaa, ovat lähinnä ahdistaneet ja syvästi. Tänä aamuna kuitenkin jostain syystä heräsinkin ylipirteänä ja jo ennen kahdeksaa sellaiseen tunteeseen, että nyt tehdään jotain. Olisiko ollut jonkinlainen tylsistyminen kyseessä (liikaa lomaa)?

Ensinnäkin otin ja ilmoittauduin graduseminaariin. Tuntuu, kuin silta olisi palanut takana tai tonnin painoinen kivi tippunut käytävään, mutta vielä ainakin sellaisella kivan jännittävällä ja keveällä tavalla.

Toiseksi avasin tekstinkäsittelyohjelman ensimmäistä kertaa sitten toukokuun puolivälin. Kirjoitin napakan projektikuvauksen tuen hakemista varten - se onkin ollut tekeillä vähintään sieltä toukokuulta lähtien.

Onneksi tiedän projektikuvausta odottavan henkilön olevan parhaillaan lomalla, joten kuvausta on turha ihan vielä lähettää sähköpostia spammin lisäksi tukkimaan. Itsekin voisin tämän aamupäivän ponnistusten vastapainoksi ottaa kaiken irti jäljellä olevasta puolestatoista lekotteluviikosta.