Ohjaaja tavattu ja saatu lupa gradun palauttamiseen SILLÄ EHDOLLA, että viilaan vielä loppulukua.

Tekele oikoluetettu vertaisarvinissa. Löydetty kaksi vähän noloa virhettä viittauksessa ja lähdeluettelossa. Paitsi etteivät ne nyt enää ole noloja, kun ne ovat korjatut.

Enää yksi juttu tehtävänä. Se vaatii noin viiden, kuuden lauseen kirjoittamista, mutta helskutisti aivotyötä ja keskittymistä, että ne lohkeaisivat ajatusmassasta kaunismuoisina ja asettuisivat juuri oikeisiin paikkoihin.

Tätä pikku työtä ei helpota yhtään se, että olen viettänyt tutkielmani kanssa niin pitkään aikaa niin tiiviisti, että olen oikeastaan lakannut hallitsemasta kokonaisuutta, tullut täysin sokeaksi sille. Sisäistä tyyneyttä nakertaa hieman sellainen hiipivä tunne, että ihan kaikki tässä kokonaisuudessa ei nyt ole ihan niin täysin kohdallaan kuin voisi olla, mutta älkää huoliko: minulla ei ole koskaan ollut perfektionismiblokkia, joka estäisi töiden valmiiksi saamisen.

Sisäistä asioiden kehittelijääni saan toteuttaa tämän projektin suhteen työnantajalle kirjoittamassani erillisessä raportissa, jonka vääntämisen olen jo aloittanut.